ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ 

Τα καταλύματά μας Asmini StudiosXariklia StudiosVilla Asmini καλωσορίζουν ταξιδιώτες με κατοικίδια και προσφέρουν φιλοξενία υψηλών προδιαγραφών στο σύνολο των επισκεπτών του. Τα καταλύματά μας εφαρμόζουν την κάτωθι πολιτική κατοικίδιων η οποία πληροί διεθνή πρότυπα και έχει σχεδιαστεί με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Η ενημέρωση της κατωτέρω πολιτικής κατοικίδιων για την παραμονή τους στα κατάλυματά σας δεσμεύει κατά τη διάρκεια παραμονής σας σε αυτά.

A. ΕΠΙΤΡΕΠΟΜΕΝΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ

1. Τα καταλύματά μας επιτρέπουν την παραμονή σκύλων μικρού μεγέθους (έως 10 κιλά), μεσαίου μεγέθους (έως 25 κιλά) και μεγάλου μεγέθους (αυστηρά έως 35 κιλά) καθώς και την παραμονή μικρών θηλαστικών τα οποία τηρούνται σε κλουβιά και δεν εξέρχονται αυτών. Λοιποί τύποι κατοικίδιων όπως ενδεικτικά ερπετά απαγορεύονται.

2. Σε κάθε ενοικιαζόμενο δωμάτιο επιτρέπεται αυστηρά η παραμονή μέχρι ενός κατοικίδιου ζώου.

3. Επισκέπτες με κατοικίδια υποχρεούνται να φέρουν μαζί τους ενημερωμένο βιβλιάριο υγείας του κατοικίδιου που συνοδεύουν από εξουσιοδοτημένο κτηνίατρο. Δικαιούμαστε να ζητήσουμε επίδειξη ενημερωμένου βιβλιαρίου υγείας κατοικίδιου ανά πάσα στιγμή.

4. Η παραμονή επιθετικών κατοικίδιων απαγορεύεται ρητά. Τα κατάλυματά μας διατηρούν κάθε δικαίωμα αποβολής πελατών που συνοδεύουν κατοικίδιο το οποίο εκδήλωσε επιθετική συμπεριφορά έναντι προσωπικού του καταλύματος ή άλλων επισκεπτών.

B. ΟΡΟΙ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ ΕΝΤΟΣ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΟΣ

1. Οι επισκέπτες είναι υπεύθυνοι για τον καθαρισμό των απορριμμάτων των κατοικίδιων τους στο εσωτερικό των καταλυμάτων μας καθώς και σε όλους του χώρους της ιδιοκτησίας μας.

2. Τα κατοικίδια θα πρέπει να δεσμεύονται ή να περιορίζονται σε κάθε περίπτωση σε κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου. Απαγορεύεται ρητά η κυκλοφορία κατοικίδιων χωρίς λουρί και ασυνόδευτων κατοικίδιων.

3. Τα κατοικίδια θα πρέπει να επιτηρούνται συνεχώς και σε κάθε χώρο των καταλυμάτων μας

4. Εάν ένα κατοικίδιο έχει μείνει χωρίς επιτήρηση και ενοχλεί άλλους επισκέπτες, θα λάβετε μια προειδοποίηση από την διεύθυνση μας. Στη δεύτερη παραβίαση, θα υποστείτε μια χρέωση 100 ευρώ ( 100€) από τη διεύθυνσή μας. Ως παραβίαση επιτήρησης θεωρείται ρητά και το συνεχόμενο γάβγισμα σε ώρες κοινής ησυχίας ήτοι 13:30 – 17:30 και 21:00 – 10:00.

5. Τα κατοικίδια δεν επιτρέπονται στους εσωτερικούς χώρους εστίασης των καταλυμάτων μας.

6. Απαγορεύεται ρητά για τους επισκέπτες να αφήνουν τα κατοικίδιά τους χωρίς επιτήρηση στα μπαλκόνια των δωματίων τους.

8. Απαγορεύεται αυστηρά η 24ωρη συνεχόμενη παραμονή του κατοικίδιου στο δωμάτιο.

Γ. ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΕ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΜΕ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ

Το κατάλυμα παρέχει σε επισκέπτες με κατοικίδια κτηνιατρική κάλυψη από συνεργαζόμενο κτηνίατρο με επιπλέον χρέωση.

Δ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΡΕΩΣΕΙΣ

Εάν συμβούν ζημιές λόγω της διαμονής ενός κατοικίδιου ζώου, η διεύθυνση ενημερώνει τον επισκέπτη για το ποσό που οφείλεται στο κατάλυμα με βάση την έκταση των ζημιών. Ως ζημιές θεωρούνται οι μη αναστρέψιμες φθορές σε έπιπλα, σε εξοπλισμό του καταλύματος, σε υδραυλικές ή ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις . 

Ε. ΛΟΙΠΟΙ ΟΡΟΙ

1. Οι επισκέπτες είναι υπεύθυνοι για όλες τις σωματικές βλάβες ή/και υλικές ζημιές που σχετίζονται με το κατοικίδιο ζώο τους. Ο επισκέπτης έλαβε γνώση των παραπάνω και συμφωνεί να αποζημιώσει και απαλλάσσει ρητά τα καταλύματά μας από κάθε ευθύνη ή/και ζημία που επήλθε ως αποτέλεσμα του κατοικίδιου ζώου του.

2.  Ο επισκέπτης δηλώνει ότι ανέγνωσε το περιεχόμενο των όρων της πολιτικής κατοικίδιων του καταλύματος και ότι τους αποδέχεται ανεπιφύλακτα.

6 λόγοι για να κάνετε κράτηση από την
ιστοσελίδα μας: