ΠΑΡΑΛΙΕΣ

Παραλία Πευκί

Η παραλία Πευκί είναι μια αρκετά μεγάλη σε μήκος παραλία στη Βόρεια Εύβοια που είναι αρκετά δημοφιλής. Στην πλαζ και στη θάλασσα υπάρχουν βότσαλα κυρίως και γενικά είναι αρκετά καθαρή. Κατά μήκος της παραλίας υπάρχουν πάρα πολλές ταβέρνες, ουζερί, πιτσαρίες και καφετέριες και μπορείτε να συνδυάσετε το μπάνιο σας με ένα καλό φαγητό ή ένα δροσερό καφεδάκι δίπλα στη θάλασσα. Πρόκειται για μια παραλία που τους καλοκαιρινούς μήνες είναι γεμάτη κόσμο. Μπορείτε να διαμείνετε στα ενοικιαζόμενα δωμάτια που υπάρχουν εκεί ή αν προτιμάτε στο κάμπινγκ που υπάρχει.

Απόσταση: 2 klm

Παραλία Κανατάδικα

Η παραλία Κανατάδικα είναι μια παραλία στη Βόρεια Εύβοια και μάλιστα στο πιο βόρειο σημείο της Εύβοιας, με θέα το Νομό Μαγνησίας. Η παραλία αποτελεί προορισμό για πολλούς τουρίστες αφού τα τελευταία χρόνια η περιοχή έχει αναπτυχθεί και έχουν κατασκευαστεί πολλά ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια. Υπάρχουν επίσης ταβέρνες με φρέσκο ψάρι. Στην πλαζ υπάρχει ψιλό βότσαλο και χοντρή άμμος ενώ στο βυθό βότσαλο.

Απόσταση: 10,4 klm

Παραλία Άγιος Νικόλαος (Αρτεμισίου)

Η παραλία Άγιος Νικόλαος στο Δήμο Αρτεμισίου είναι μια γραφική παραλία στη Βόρεια Εύβοια που βρέχεται από τα καθαρά νερά του Αιγαίου. Στην ακτή αλλά και στο βυθό υπάρχει άμμος και τα νερά δεν είναι ιδιαίτερα βαθιά. Αυτό για το οποίο ξεχωρίζει η παραλία αυτή είναι ένα μικρό νησάκι με εκκλησάκι το οποίο απέχει ελάχιστα από την ακτή γι αυτό και πολλοί συνηθίζουν να κολυμπούν ως εκεί. Η παραλία είναι αρκετά μικρή , γι αυτό και δε θα δείτε κάποιο κατάστημα κατά μήκος της. Λίγα μέτρα όμως πριν, υπάρχουν ταβέρνες, καφετέριες.

Απόσταση: 19,5 klm

Παραλία Λιχαδονήσια

Τα Λιχαδονήσια βρίσκονται απέναντι από τη Λιχάδα της Βόρειας Εύβοιας και απέναντι από τα Καμένα Βούρλα. Για όσους έχουν σκάφος το σύμπλεγμα των νησιών προσφέρει πολλές διαφορετικές δυνατότητες. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δίνεται για την όμορφη οικογένεια από 4-5 φώκιες Μονάχους-Μονάχους που έχουν εγκατασταθεί εδώ και κάποια χρόνια στο σύμπλεγμα των νησιών και τρομάζουν από τα σκάφη, ενώ γενικά είναι πολύ ήρεμες και φιλικές.

Απόσταση: 56,1 klm

Παραλία Αγίας Άννας

Η παραλία της Αγίας Αννας (Αγκάλη) είναι ένα γραφικό θέρετρο της Βόρειας Εύβοιας περίπου 1 ώρα απο την Χαλκίδα η οποία προβάλει στα γαλάζια νερά του Αιγαίου. Eίναι η μεγαλύτερη σε μήκος παραλία της Εύβοιας (περίπου 9km).Η θάλασσα είναι βαθειά, ο βυθός έχει άμμο, ενώ η παραλία έχει χοντρή άμμο και βότσαλο.Περισσότερες Φωτογραφίες Η παραλία είναι οργανωμένη σε αρκετά σημεία αλλά είναι τόσο μεγάλη που υπάρχει πάντα χώρος για όλους.

Απόσταση: 54 klm

Παραλία Ψαροπούλι

Παραλία μεγάλη σε μήκος(4km) με άμμο και βότσαλο τόσο στην παραλία όσο και στο βυθό. Η παραλία Ψαροπούλι είναι ιδιαίτερα καθαρή όπως όλες οι παραλίες που βρέχονται από το Αιγαίο και είναι κατάλληλη για κολύμπι, ψάρεμα και καταδύσεις. Κατά μήκος της παραλίας υπάρχουν λίγες καφετέριες και ταβέρνες ουζερί,και το βράδυ μπορείτε να διασκεδάσετε σε μπαράκια.

Απόσταση: 25.1 klm

Scroll to Top