ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ

ΠΡΟΣΒΑΣΗ - ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ

Η Εύβοια έχει γρήγορη και εύκολη πρόσβαση τόσο από Βόρεια όσο και από Νότια. Επιλέξτε την διαδρομή που σας εξυπηρετεί, ενημερωθείτε από τους παρακάτω διαδραστικούς χάρτες.

Με το αυτοκίνητο

Ενημερωθείτε με τους παρακάτω χάρτες σχετικά με τις αποστάσεις και τις επιλογές για την καλύτερη
διαδρομή

Ferry Boat

Δείτε παρακάτω τους χάρτες και ενημερωθείτε με ένα κλίκ για τα δρομολόγια των Ferry Boat απο τα επιμέρους λιμάνια

Με το λεωφορείο - ΚΤΕΛ

Δρομολόγια των ΚΤΕΛ στα τηλέφωνα:
Αιδηψός: 2262060211 Ιστιαίας: 22260 52284 Χαλκίδα: 2221020400 Αθήνα:2108317163

Απο Αρκίτσα

Στο 150ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας με φέρρυ μπόουτ απο την Αρκίτσα.
Χρόνος διαδρομής 1:30′ μέχρι το πορθμείο της Αρκίτσας Χρόνος διαδρομής του φέρρυ μπόουτ 45′ Λιμεναρχείο Αιδηψού
Τηλ: 2226 0 22464

Απο Χαλκίδα

Μέσω Χαλκίδας η απόσταση είναι 120 χλμ από την Χαλκίδα , και ο χρόνος της διαδρομής είναι 2,5 ώρες περίπου από την Χαλκίδα.

Απο Γλύφα

Μέσω της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Λαμίας χρησιμοποιώντας την έξοδο για Γλύφα.
Χρόνος διαδρομής του φέρρυ μπόουτ 30′ Λιμεναρχείο Γλύφας Τηλ: 2238 0 61288

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

Ακολουθείτε τις πινακίδες προς Πευκί. Ακριβώς πριν το Πευκί συναντάτε τον οικισμό Ασμήνιο. Ο δρόμος περνάει από την πλατεία του οικισμού. Στην γωνία της πλατείας υπάρχει πινακίδα «ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΛΙΑ» και μία στάση ΤΑΧΙ. Στρίβετε αριστερά στον δρόμο προς παραλία. Ακριβώς στα 20 μέτρα υπάρχει στροφή αριστερά (θα δείτε και μία κολώνα της ΔΕΗ). Στρίβετε αριστερά (προσοχή δεν πάτε ευθεία προς παραλία) και ακολουθείτε την κατεύθυνση του δρόμου. Σε απόσταση 100 μέτρα θα συναντήσετε το κτίριο του XARIKLIA STUDIOS και δίπλα την κατοικία ASMINI VILLA. Αριστερά από το XARIKLIA STUDIOS υπάρχει δρόμος (κατηφορικός) που οδηγεί στο κτίριο του ASMINI STUDIOS και στο parking.

Περνάτε το Πευκί (με κατεύθυνση προς Ιστιαία) και αμέσως ξεκινάει ο οικισμός Ασμήνιο. Ο δρόμος περνάει από την πλατεία του οικισμού. Στην γωνία της πλατείας υπάρχει πινακίδα «ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΛΙΑ» και μία στάση ΤΑΧΙ. Στρίβετε δεξιά στον δρόμο προς παραλία. Ακριβώς στα 20 μέτρα υπάρχει στροφή αριστερά (θα δείτε και μία κολώνα της ΔΕΗ). Στρίβετε αριστερά (προσοχή δεν πάτε ευθεία προς παραλία) και ακολουθείτε την κατεύθυνση του δρόμου. Σε απόσταση 100 μέτρα θα συναντήσετε το κτίριο του XARIKLIA STUDIOS και δίπλα την κατοικία ASMINI VILLA. Αριστερά από το XARIKLIA STUDIOS υπάρχει δρόμος (κατηφορικός) που οδηγεί στο κτίριο του ASMINI STUDIOS και στο parking.
Η απόσταση των ξενοδοχείων μας από την παραλία στο Πευκί είναι περίπου 500 μέτρα.

Asmini Studios

"Φανταστικό άνετο δωμάτιο με καινούριο στρώμα και έπιπλα υπέροχη θέα και πολλά παιχνίδια για τα παιδιά είτε στο δωμάτιο είτε στην παραλία."

Asmini Villa

"Όλα ήταν υπέροχα... η θέα, το πρωινό, η οικοδέσποινα, η καθαριότητα, οι παροχές ... βάζω σε όλα 10 με τόνο !!! Θα ξαναπάω σίγουρα."

Scroll to Top