"ΙΔΙΩΤΙΚΗ" ΠΑΡΑΛΙΑ

Η "ιδιωτική" σας παραλία

Σε απόσταση μικρότερη των 10 μέτρων από το δωμάτιό σας βρίσκεται η παραλία. Η «ιδιωτική» σας παραλία με αιγαιοπελαγίτικα νερά και βότσαλο για να βρει κανείς ό,τι του ταιριάζει. Στα 50 μέτρα ξεκινά άλλη μία παραλία του Ασμηνίου. Σε απόσταση 500 μέτρων ξεκινά η παραλία του Πευκίου. Για τους φίλους της οδήγησης και σε μικρές χιλιομετρικές αποστάσεις, αναπτύσσονται οι οικισμοί των Ελληνικών, Βασιλικών, Ωρεών, Ν. Πύργου, με μοναδικές παραλίες

Previous slide
Next slide

"...ρίξτε ρεμέντζο μπροστά στο μπαλκόνι σας!"

Για τους φίλους των σκαφών

Για τους φίλους που θέλουν να μας επισκεφθούν με το σκάφος τους, είτε ακτοπλοϊκώς είτε μεταφέροντάς το με το όχημά τους, στο λιμανάκι του Ασμηνίου, το οποίο απέχει μόλις 20 μέτρα από τα καταλύματά μας, μπορούν εύκολα να κάνουν αποβίβαση, επιβίβαση και ανεφοδιασμό, ενώ μπροστά ακριβώς στα καταλύματά μας έχει κατασκευαστεί κυματοθραύστης ο οποίος προσφέρει ασφαλές αγκυροβόλιο για το σκάφος σας. Για την καθέλκυση του σκάφους σας υπάρχει γλίστρα στο Πευκί σε απόσταση 500 μέτρων. Η θέση τόσο των συγκροτημάτων όσο και της τουριστικής κατοικίας είναι τέτοια που μπορείτε να έχετε συνεχή παρακολούθηση τους σκάφους σας.

Ψάρεμα

Το ψάρεμα δε θα μπορούσε να λείπει από τις δραστηριότητες αναψυχής κατά τη διαμονή σας στα καταλύματά μας.
Για τους λάτρεις του ψαρέματος, με καλάμι, βάρκα ή ψαροντούφεκο η περιοχή μας αποτελεί ιδανικό προορισμό για να πραγματοποιήσετε το χόμπι σας. Προς την δύση του ηλίου κάθε απόγευμα πολλοί επισκέπτες μας χαλαρώνουν ψαρεύοντας στην παραλία μπροστά στα καταλύματά μας ή στο λιμανάκι του Ασμηνίου σε απόσταση μόλις 20 μέτρων από εμάς. 

Οι διακοπές και το φρέσκο ψάρι στη ταβέρνα πιασμένο από εσάς θα σας μείνει μια αξέχαστη ανάμνηση.

Scroll to Top