ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Βόρεια Εύβοια ένας τόπος τόσο διαφορετικός από όλους τους άλλους, μια εμπειρία αξέχαστη. Παρατηρείς το τοπίο που αλλάζει διαρκώς, κάθε 10 χιλιόμετρα βλέπεις και ένα νέο πανέμορφο μέρος. Καταρράκτες, φαράγγια, νερά που τρέχουν παντού, ποτάμια και μονοπάτια κατάλληλα για όλων των ειδών δραστηριότητες.

Παραλίες με γαλαζοπράσινα νερά, και τον αέρα του Αιγαίου να δημιουργεί της κατάλληλες προϋποθέσεις για θαλάσσια σπορ. Ο χρόνος περνάει ευχάριστα στην βόρεια Εύβοια, η περιοχή προσφέρει πληθώρα δραστηριοτήτων που πρόκειται να ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς.

Δοκιμάστε κολύμπι, windsurfing, kitesurf (Κανατάδικα, Πευκί, Βασιλικά), Jetski, και καταδύσεις ( Άγιος Γεώργιος Λιχάδας – Λιχαδονήσια). Ιστιοπλοΐα τριγώνου, κανόε καγιάκ, ιστιοπλοΐα ανοικτής θαλάσσης (Λίμνη – Ωρεοί). Αν αγαπάτε το ψάρεμα η Βόρεια Εύβοια είναι ο κατάλληλος προορισμός για εσάς αφού πραγματοποιούνται αρκετά σεμινάρια παράκτιου ψαρέματος η ψαρέματος με σκάφος.

Για τους λάτρεις του βουνού ένας περίπατος, η μια βόλτα με ποδήλατο μαζί με φίλους είναι ότι πρέπει. Χωμάτινες διαδρομές και δύο πίστες(Καμάρια – Ροβιές) για motocross μπορούν να βρουν οι φίλοι των μηχανοκίνητων σπορ.

Αν σας αρέσει η ιππασία μπορείτε να επισκεφτείτε τα χωριά Καματριάδες, Ταξιάρχης, και Αγία Άννα, όπου μπορείτε να ιππεύεστε μέσα στο δάσος και να μάθετε τα μυστικά της ιππασίας από έμπειρους εκπαιδευτές.

Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού οργανώνονται σε όλη την περιοχή διάφορες αθλητικές δραστηριότητες, όπως τουρνουά beach volley, ποδοσφαίρου 5×5, μπάσκετ 3×3, ποδηλατικοί αγώνες, αγώνες τετρακίνησης, enduro. 

Scroll to Top